Home / Postari / Atentie la samsarii de mașini! VW daună totală, REVÂNDUT de un samsar, în stare perfectă!

Atentie la samsarii de mașini! VW daună totală, REVÂNDUT de un samsar, în stare perfectă!

ADS Publicitate

Multiple şi perverse sunt metodele samsarilor de a-şi ţepui clienţii. De la kilometraje date înapoi, la maşini accidentate care apoi sunt revândute, când pici pe mâna unui astfel de dealer te poţi aştepta la orice. Cel mai nou caz ne este relatat de site-ul vezicatface.ro. Fostul proprietar al unui Volkswagen Caravelle, grav avariat într-un accident, a constatat că maşina se revinde ca fiind în stare „perfectă”.

ADS Publicitate

Acesta povesteşte că a cumparat maşina din Germania în anul 2012, însă în septembrie 2017 a avut un accident declarat daună totală.

ADS Publicitate

Impactul a fost destul de violent, roata stangă spate a încalecat o bordura şi a sarit cu totul din butuc. De asemenea, ambele airbag-uri au sărit după impact iar lonjeroanele au fost şi ele afectate.

În speranţa că o va repara a mai ţinut-o până în august 2018, după care a vândut-o cu 2.000 de euro. După un timp, căutând pe net un model asemanator, a regasit-o complet refăcută şi în “stare perfecta”.

 

Concluzia proprietarului

„Maşina asta a fost vândută ca daună totala, iar apoi repusă în circulaţie ca fiind în stare perfectă. Chestia asta nu e OK din două motive:

1. O maşină cu o daună totală precum aceasta, va avea probleme serioase în eventualitatea unui alt impact;

2. Cumpărătorul ar trebui să stie pe ce dă banii şi ce riscuri işi asumă cumpărând o astfel de maşină, care e departe de a fi perfectă.”

Acum, actualul posesor al maşinii o revinde cu 7.800 de euro.

Iată şi o poză cu maşina, înainte de a fi accidentată. Actualul proprietarul a păstrat aceleaşi numere de înmatriculare, prin urmare nu era greu de recunoscut şi de făcut legătura.

Inainte sa cumperi o masina poti sa verifici istoricul masinii pe CarVertical.Com <— Click AICI 

Pe Carvertical.Com puteti afla daca masina pe care urmeaza sa o cumparati este asa cum este si in anuntul pe care l-ati gasit, de multe ori masinile cumparate sunt ori cu accidente la activ, ori cu KM dati inapoi asa ca acest site CarVertical.Com va va spune daca masina pe care urmeaza sa o cumperi a avut probleme in trecut sau nu … tot ce trebuie sa faci este sa introduci seria de sasiu a masinii pe care vrei sa o cumperi si sa vezi raportul complet cu istoricul masinii.. Bineinteles acest raport costa ceva undeva la 70 Lei-RON dar decat sa cumperi o masina in valoare de 3500 Euro si dupa sa afli ca masina defapt in loc de 160.00 KM are 400.000 mai bine dai 70 lei si stii treaba treaba…

Link pentru verificare serie SASIU https://goo.gl/m7ABC5
Site Carvertical.Com https://goo.gl/m7ABC5
Verifica aici masina dupa seria de sasiu https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?a=MihailaStefan&b=ac280987

Lasa un Comentariu

About MihailaStefanVlog

Check Also

Zile negre neagra pentru Italia. Este cel mai negru bilanț de pana acum: un om moare la fiecare 2 minute și jumătate din cauza COVID-19

ADS Publicitate Ritmul deceselor din cauza coronavirusului a explodat în Italia, care a raportat vineri …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *