Home / Postari / Daniela Crudu, bătută cu bestialitate… Ce a facut pana la urma ?

Daniela Crudu, bătută cu bestialitate… Ce a facut pana la urma ?

ADS Publicitate

Daniela Crudu a ajuns în această dimineață, de urgență, la spitalul Universitar.

ADS Publicitate

Fosta asistentă de televiziune ar fi fost bătută chiar de iubitul ei. Presa anunță că vedeta a suferit multiple traumatisme în urma actului de violența.

ADS Publicitate

Daniela Crudu a ajuns de urgență în această dimineață, anunță cancan.ro. Vedeta a fost adusă pe targă la unitatea spitalicească din București. Surse din anturajul fostei asistente TV au dezvăluit pentru cancan.ro ce i s-a întâmplat.

În urma bătăii pe care a primit-o de la iubitul ei, Daniela Crudu s-a ales cu nasul spart, un traumatiscm cranio-facial și o entorsă la gleznă. Aceste informații provin de la surse din cadrul spitalului Universitar.

A publicat, de sărbători, fotografii cu iubitul său misterios, cu care a fost în vacanță la munte. Iată că astăzi, prințul s-a dovedit a fi violent și a bătut-o pe vedetă. Mai mult, bărbatul a încercat să o dea afară din casă pe fosta asistentă TV.

Scenele violente s-au petrecut în această dimineață într-un apartament din sectorul 6 al Capitalei. Surse din cadrul Poliției au dezvăluit că bruneta a fost cea care a sunat la numărul unic de urgență 112.

Lasa un Comentariu

About MihailaStefanVlog

Check Also

Alocațiile ar putea să dispară. Anunțul șoc făcut de Ludovic Orban

ADS Publicitate Anunț șocant făcut de prim-ministrul interimar Ludovic Orban. Alocațiile ar urma să dispară …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *