Home / Totul despre Masini / Un studiu arata ca 1 din 3 anunturi AUTO de pe olx este teapa

Un studiu arata ca 1 din 3 anunturi AUTO de pe olx este teapa

Dupa cum spune titlul am facut un studiu in care am cautat masini pe marele site de anunturi OLX si am ajuns la concluzia ca 1 din 3 anunturi este al unui samsar care vrea sa dea teapa, sau al unei persoane care incerca sa vanda o masina stricata la pretul pietei.

Am facut un video in care m-am interesat sa cumpar 3 masini la fiecare anunt am dat mesaj ca ma intereseza masina si am spus ca ofer o suma mult mai mica decat cea ceruta de catre vanzator si am spus ca, daca imi ofera Certificat Fiscal sunt dispus sa dau suma xx pentru masina.

Am fost surprins sa vad ca 2 din cele 3 anuntrui s a dovenit ca nu vor sa dea masina la un pret mai mic decat cel cerut si sa sustina ca masina face mai mult decat cer ei dar ca o dau pentru ca au nevoie de bani sau nu mai au nevoie de masina, oricum am facut si un video in care arat conversatiile intre mine si vanzatori si ce oferte le-am facut. Surpriza esta in ultimul video unde s a dovedit a fii samsar cel ce vinde masina.

i-am facut un pret nesimtit pentru a vedea reactia lui si omul a zis sa il sun sa discutam, il sun si incep sa intreb despre masina, din conversatia mea cu el am dedus faptul ca omu era samsar si anuntul in sine era o teapa … in anunt scria ca totul este ok si ca masina are fiscal si la telefon spunea cu totul si cu totul altceva.

mai bine hai sa vedem video ca este mai simplu si mai usor pentru a nu va pierde timpul aici 🙂

 

Lasa un Comentariu

About MihailaStefanVlog

Check Also

3 Masini la 1000 Euro cum le gasesti fara sa iei teapa ?

Dupa cum spune si titlu azi am sa va fac o prezentare a 3 masini …

One comment

  1. Nu am primit odorizantul, adresa Bicaz, Neamt, strada republicii numarul 49, Cadere Ionut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *